Flag

Miljøcertificering af virksomheder

PlanMiljø hjælper virksomheder med at blive miljømærket og giver gerne et uforpligtende tjek om dit produkt kan blive Svanemærket eller EU-Blomstenmærket. Vi har gennem årene gennemført en række certificeringen inden for forskellige produktkategorier og services, der spænder lige fra microfiberklude til kantiner og dagligvarebutikker.

En ansøgning om miljøcertificering kan være omfattende, med op til 100 forskellige kriterier, der skal opfyldes. Det kan være omkostningstungt at gennemgå alle kriterier fra ende til anden, men det kan gøres på en måde, der holder prisen nede. PlanMiljø har flere års erfaring med screeninger af af virksomheder, der ønsker en miljøcertificering, og vi sikrer derved en omkostningseffektiv løsning, inden man starter en hel ansøgningsproces.

Vi kan tilbyde:

PlanMiljø kan lave hele ansøgningen for jer, eller vi kan rådgive jer til en effektiv ansøgningsproces og understøtte, hvis der opstår problemer. Men første skridt er at tage kontakt til Anja Gylling eller Steffen Trzepacz, som er åben for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

 


Kort om Svanemærket og EU-Blomsten

Svanemærket og EU-Blomsten er Danmarks to officielle miljømærker. Mærkerne gør det nemmere for kunder at vælge de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser.

 

Svanemærket stiller skrappe miljøkrav til dine produkter og services, som f.eks.:

Alt sammen til gavn for miljøet, mennesker og jeres økonomi

Alt fra tekstiler og hårde hvidvarer til dagligvarebutikker og restauranter kan blive svanemærket – der er meget få begrænsninger. Ring til PlanMiljø og få klart svar, eller find din produktgruppe og kriterier lige her.